Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

«Η χαρά και η αλληλεγγύη κυριάρχησαν στα…Παιχνιδο…γλυκο…Χριστούγεννα!»



Στο 21ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου συγκεντρώθηκαν παιχνίδια, ρούχα και φάρμακα που δόθηκαν για τις ανάγκες συμπολιτών μας

Περισσότεροι από 750 (!), μαθητές, δάσκαλοι, γονείς, εθελοντές, καλεσμένοι- συμμετέχοντες, φίλοι αλλά και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Βόλου, πέρασαν μέσα σε ένα τετράωρο (όπως εξελίχθηκε τελικά), από το χώρο του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου, προκειμένου να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις και τα άλλα δρώμενα που είχε προετοιμάσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 22 Δεκεμβρίου 2013.
Σημαντικό στοιχείο της δράσης, ήταν η συγκέντρωση τεσσάρων κουτιών με μεταχειρισμένα καλά παιχνίδια που δόθηκαν στις Κοινωνικές υπηρεσίες του Δ. Βόλου, τριών κουτιών με ρούχα για το παράρτημα του «Ερυθρού Σταυρού», και μιας σημαντικής ποσότητας φαρμάκων που δόθηκαν στο «Κοινωνικό Φαρμακείο» με τη συνεργασία του τοπικού Συλλόγου Φαρμακοποιών.

Μοναδική φάτνη με αληθινά ζωάκια!!!

Στην είσοδο της αυλής, η οποία είχε μια καταπληκτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, τα παιδιά δέχονταν το πρώτο γλυκό κέρασμα, το οποίο είχαν προσφέρει οι εταιρείες «Καραλής Γεωργικά» και «Περιβαλλοντική Βόλου», όπως και το χυμό τους, προσφορά της Coca Cola 3E.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν στις 5 περίπου το απόγευμα, ενώ το ενδιαφέρον όλων, κέρδισε αρχικά η φάτνη με τα αληθινά ζωάκια που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο, την οποία με ιδιαίτερη φροντίδα είχε επιμεληθεί ο μέχρι πρότινος δάσκαλος του σχολείου κ. Αποστόλης Νάνος.


Ο γαϊδουράκος, το μοσχαράκι και τα αρνάκια, χάριζαν μια μοναδική εικόνα, ενώ τα παιδιά, μπορούσαν με τις ειδικές στολές που υπήρχαν, να υποδυθούν πρόσωπα της φάτνης, ζώντας το μοναδικό πνεύμα των Χριστουγέννων!

Ο μεγάλος χιονάνθρωπος, φώτιζε την αυλή και προσέφερε ένα όμορφο σημείο για φωτογράφηση, ενώ στο εορταστικό ξύλινο σπιτάκι, προσφέρονταν ζεστό κρασί, τσάι, καφές και αναψυκτικά για τους ενήλικες.

Ένας ειδικός εορταστικός πάγκος με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές που είχαν  ετοιμάσει γονείς και μέλη του Συλλόγου, έδινε την ευκαιρία σε όποιον επιθυμούσε, να πάρει ό,τι επιθυμούσε, έναντι συμβολικού τιμήματος και τα χρήματα που  συγκεντρώθηκαν θα δοθούν σε αναγκαίες εργασίες που προγραμματίζει στο σχολείο, ο Σύλλογος.

Το «ευχόδεντρο», «μάζεψε» τις ευχές μικρών και μεγάλων ενόψει των Χριστουγέννων, ενώ διάφορα στολίδια και χειροτεχνίες που είχαν δημιουργήσει τα παιδιά αλλά και γονείς, δίνονταν μέσω του bazaar που υπήρχε, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για οικογένειες του σχολείου, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Η «Ήρα Εκδοτική» δια της εκδότριας κας Μαρίας Αρφέ, βρίσκονταν στο χώρο, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της Βολιώτισσας συγγραφέως Αθηνάς Μπασιούκα, ενώ ήταν ιδιαιτέρως σημαντικό το γεγονός, ότι το 20% των πωλήσεων των βιβλίων της Αθηνάς, θα δοθεί για την ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του σχολείου, ενώ παράλληλα, έγινε δωρεά απ΄ την εταιρεία, τίτλων Βολιωτών συγγραφέων, στη βιβλιοθήκη του 21ου Δημοτικού Σχολείου Βόλου.


Εκφράστηκε η αλληλεγγύη…

Σε συγκεκριμένα σημεία της αυλής, ήταν διακριτικά τοποθετημένα, τα κουτιά αλληλεγγύης, που στόχο είχαν να συγκεντρώσουν την αγάπη των συμμετεχόντων, γεγονός που επιτεύχθηκε χάρις στη σημαντική ανταπόκριση πολλών εκ των συμμετεχόντων. Έγινε εφικτή η συγκέντρωση τεσσάρων κουτιών με μεταχειρισμένα καλά παιχνίδια που δόθηκαν στις Κοινωνικές υπηρεσίες του Δ. Βόλου, τριών κουτιών με ρούχα για το παράρτημα του «Ερυθρού Σταυρού», και μιας σημαντικής ποσότητας φαρμάκων που δόθηκαν στο «Κοινωνικό Φαρμακείο» με τη συνεργασία του τοπικού Συλλόγου Φαρμακοποιών.

Το ευχάριστο πάντως κλίμα, συνέθεταν ακόμη καλύτερα, οι χαρούμενες μορφές των παιδιών, αλλά και των μεγάλων, που είχαν χριστουγεννιάτικα σχέδια στα πρόσωπά τους, μετά από την «καλλιτεχνική… παρέμβαση» από σπουδάστριες της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου.


Η υποδοχή

Το τρίωρο όπως είχε αρχικά οριστεί, πρόγραμμα εκδηλώσεων, διήρκησε περισσότερες από τέσσερις ώρες (!), ενώ τους παρευρισκόμενους, κράτησαν συντροφιά, δεκάδες εκπρόσωποι τοπικών σχολών, χορωδιών και άλλων φορέων.
Όπως δήλωσε εκ μέρους του Δ.Σ. ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ηλίας Κουτσερής, «με χαρά, κουραστήκαμε και ξενυχτήσαμε τόσο τα μέλη του Δ.Σ. όσο και εθελοντές, προκειμένου να περάσουμε, όλοι μαζί, κάποιες όμορφες στιγμές ενόψει των εορτών, ενώ εξυπακούεται ότι το θετικό αποτέλεσμα, προέκυψε χάρη στην αγαστή συνεργασία με τη διευθύντρια του σχολείου κα Παναγιώτα Τσαγκούλη και δασκάλων του σχολείου μας».  
Ιδιαίτερη αναφορά και ευχαριστίες δόθηκαν στο Δ.Σ. του Συλλόγου που το απαρτίζουν οι: Γιώργος Καραγιάννης, Ιωάννα Μίχου, Ελένη Γιαννούλου, Γιούλη Γουλιώτου, Σοφία Πρασσά, καθώς και τα αναπληρωματικά μέλη Βάσω Παπαστεργίου, Συραγώ Τζούμα και Γιάννης Πελεκάνος. Έδωσαν σχεδόν κατ΄ αποκλειστικότητα τον ελεύθερο χρόνο τους, το κέφι και την ζωντάνια τους, προκειμένου να πετύχει ο στόχος της διοργάνωσης.

Μουσική και χορευτική συντροφιά

Το πρόγραμμα «άνοιξε» η χορωδία και ορχήστρα του Ωδείου Βόλου και Νέας Αγχιάλου» της κας Βάσως Κεχαϊδου -Κορφιάτη με το πρωτοποριακό σχήμα «Γονείς και Παιδί» και τη συμμετοχή της Μουσικοπαιδαγωγού Καίτης Καραχάλιου, που παρουσίασαν και τραγούδησαν κάλαντα που είχαν ετοιμάσει. Η αγαπητή μουσικοπαιδαγωγός, ανέλαβε την αφήγηση παραμυθιού μεταξύ των τραγουδιών, δημιουργώντας έτσι μια πραγματικά όμορφη ατμόσφαιρα…
Η κα Βάσω Κεχαίδου- Κορφιάτη, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους και τόνισε τη σημασία που πρέπει να έχει για όλους, η συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις, αλλά και η ενασχόληση με τη μουσική…
Συνόδευσαν οι καθηγητές του Ωδείου: Μανωλιού Μαριέτα κιθάρα, Αποστολάκη Ιωάννα βιολί, ενώ διεύθυνε η κα Βάσω Κεχαίδου –Κορφιάτη.
Τραγούδησαν: Μανώλη Δήμητρα, Καραφυλλάκη Δήμητρα, Παπαγεωργίου Δήμητρα, Πουργιαννού Αννούλα, Δημητριάδου Κέλλυ, Πανταζής Γιώργος, Πανταζής Αργύρης, Μπέϊκος Μάριος, Καραΐσκου Μαρία, Καραϊσκος Σπύρος, Χασούδη Διονυσία, Μπάρτζος Άγγελος, Μπάρτσου Αποστολία, Πρασσά Αθηνά, Πανταζής Αλέξανδρος, Πλάκη Φωτεινή. Επίσης, Μπουμπουλή Χριστίνα, Μιχαλοπούλου Αλκμήνη, Πανταζή Σοφία.

Τη «σκυτάλη» έλαβαν τα χορευτικά σύνολα των Κοινωνικών Κέντρων του Δήμου Βόλου, όπου με την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του Συλλόγου, της υπεύθυνης των Κοινωνικών Κέντρων κας Σόνιας Παπαπαρίση, οι ομάδες που συμμετείχαν, χόρεψαν Latin και Hip Hop χορούς, με την καθοδήγηση των χορογράφων τους
Μάγδας Σαμαρά και Μαρίας Γεωργίου.
Τα παιδιά και οι έφηβοι που συμμετείχαν, απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων, για τη ζωντάνια, το ρυθμό, την κίνηση και την ευδιαθεσία τους, ενώ απέδειξαν, ότι η δουλειά που γίνεται στα Κέντρα είναι πραγματικά σημαντική και οι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται εκεί επαγγελματικά, με τις πράξεις τους αποδεικνύουν ότι αυτό που κάνουν και προσφέρουν, το αγαπούν…


Τα παιδιά των Κοινωνικών Κέντρων του Δήμου Βόλου που συμμετείχαν, ήταν:
Τμήμα Παιδιών: Ελευθερία Παπαδοπούλου, Ιωάννα Αγκόλη, Γωγώ Καραμπέρη, Νίκος Κουτούδης, Αλεξάνδρα Πατρικίου, Μαρίνα Μητροπούλου, Άντζελα Φεσάτη, Βασιλίνα Πλατογιάννη, Ιωάννα Διάκου, Αποστολία Διάκου, Μαρία Τσατσούλη, Αλεξάνδρα Γκότση.
Τμήμα Εφήβων: Κωνσταντίνα Γκέκα, Μιχαέλα Παπαχρήστου, Δρόσου Ελεάννα, Αραμπατζή Άννα, Δαλαμάγκα Κυριακή, Κατερίνα Γάκη, Ραφαέλα Καραμπέρη, Ιωάννα Θεοδώρου, Λενίδα Νίκα, Στέλλα Καστελιανάκη, Νάνσυ Καχρίλα, Ελένη Παπαδοπούλου, Σεβαστή Κύρου, Μαρούδα Δήμητρα, Δεληγιαννίδη Κορίνα, Χρήστου Βικτώρια, Ταμβάκη Καλλιόπη, Θέου Ειρήνη, Μόκα Ιωάννα, Κατσίνα Κατερίνα, Ζωγράφου Αλεξάνδρα, Εύη Κοσκινά.
Μαθητές της τρίτης και της τετάρτης Δημοτικού του σχολείου μας, συμμετείχαν στη χορωδία που φρόντισε να κρατήσει συντροφιά τους καλεσμένους, για τα επόμενα λεπτά, αποδίδοντας παραδοσιακά κάλαντα από Μακεδονία, Θράκη και Ικαρία, δείχνοντας ότι η νέα γενιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών, δεν ξεχνά τις ρίζες, τα ήθη και έθιμα του τόπου…
«Φτιάξαμε κουραμπιέδες»

Καθοριστική για την επιτυχία των εκδηλώσεων, ήταν η συμμετοχή σπουδαστριών του Τμήματος Μαγειρικής του ΔΙΕΚ Δήμου Βόλου, όπου με τη σύμφωνη γνώμη του Διευθυντή του Ινστιτούτου κ. Φίλιππου Καλογιάννη και την καθοδήγηση του καθηγητή μαγειρικής κ. Νίκου Μινετόπουλου, οι μικροί μαθητές και άλλοι καλεσμένοι, έφτιαξαν κουραμπιέδες και κουλούρια, γλυκά τα οποία ψήθηκαν και μοιράστηκαν σε όλους!

Τα συγχαρητήρια απέσπασαν οι σπουδάστριες Εύα Μπαρμπουνάκη, Γιώτα Γιαννούλου που έδειξαν τα «μυστικά» στους λιλιπούτειους ζαχαροπλάστες.
Σημειώνεται ότι, ζεστά ροφήματα, αναψυκτικά και χυμοί, «συντρόφευσαν» τους συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια των πολυμορφικών εκδηλώσεων, όπου παράλληλα ο Άγιος Βασίλης, χαμογελαστός, προσέφερε καραμέλες και κλήρωνε βιβλία και παιχνίδια στα παιδιά.


Παραμύθια για Καλικάτζαρους

Ιστορίες για … καλούς καλικάτζαρους, τα Χριστούγεννα, και τα ηθικά διδάγματα που μπορεί να προκύψουν μέσα από τα παραμύθια, απασχόλησαν μικρούς και μεγάλους που παρακολούθησαν την παρουσίαση του νέου παιδικού, αυτή τη φορά βιβλίου, της συγγραφέως Αθηνάς Μουντάνου- Μπασιούκα, «Κοκκινούλης, ο καλός καλικάντζαρος».
Μαθητές τμημάτων της τρίτης τάξης του σχολείου, προετοιμάστηκαν κατάλληλα, τις προηγούμενες ημέρες, έχοντας ερωτήσεις που απηύθυναν στη συγγραφέα, ενώ μετέφεραν μέσα από λόγια και ζωγραφιές τα συναισθήματά τους, που προέκυψαν, από την ανάγνωση του βιβλίου.                      
 Η ίδια η συγγραφέας, εξέφρασε την ικανοποίηση, αλλά και την έκπληξή της για τη συμμετοχή των παιδιών, τονίζοντας ότι η καλύτερη εμπειρία, μπορεί πράγματι να είναι μια τέτοια συζήτηση με τα παιδιά.
Τρίωρα Εργαστήρια!

Στη μεγαλύτερη διάρκεια των εκδηλώσεων, (σχεδόν τρεις ώρες!), την δημιουργική απασχόληση των παιδιών, είχαν αναλάβει με ιδιαίτερη επιτυχία και εγκωμιαστικά σχόλια, σπουδάστριες του τμήματος Βοηθών Γενικής Βρεφονηπιοκομίας της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου που λειτούργησαν, «Εργαστήριο Χριστουγεννιάτικης ζωγραφικής προσώπου (Face Painting)», Μουσικοκινητικό εργαστήρι με τη συνοδεία φλογέρας και άλλων οργάνων, καθώς και «Εργαστήρια Χριστουγεννιάτικων χειροκατασκευών». 
Στο χώρο των εκδηλώσεων, παραβρέθηκαν ο Διευθυντής της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου κ. Ναπολέων Κολοβός, που ανταποκρίθηκε  άμεσα και πρόθυμα στο κάλεσμα του Συλλόγου, η καθηγήτρια κα Ειρήνη Παπαθανασίου, καθώς και οι σπουδάστριες: Αμπελάκια Αικατερίνη, Διακουμή Μαριαλένα, Κερασιώτη Παρασκευή, Κοσμίδου Μαρία-Ειρήνη, Λύτρα Νίκη, Πάσχου Κωνσταντίνα, Πατατούκου Βαρβάρα, Πολίτη Αλεξάνδρα.

Μουσικό Χριστουγεννιάτικο κλείσιμο…

Όλο το πλαίσιο των εκδηλώσεων, έκλεισε με συναυλία της χορωδίας και της «ορχήστρας κιθάρας» της «Σχολής Ελληνικής Μουσικής» του κ. Παύλου Πλάκα, που απέδωσαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια.
Ο κ. Πλάκας, δίνοντας συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία των μελών του Συλλόγου, ευχήθηκε τέτοιες πράξεις που περιέχουν και το κομμάτι της αλληλεγγύης, να πολλαπλασιάζονται, δεσμευόμενος να ανταποκριθεί και σε άλλη ανάλογη δράση του σχολείου στο μέλλον.
Συνοδεία της χορωδίας, στο αρμόνιο βρίσκονταν ο Βασίλης Σάροου , στο μπουζούκι ο Άγγελος Σπύρου και στο κλαρίνο ο Αχιλλέας Σπανός.
Στην «ορχήστρα κιθάρας» συμμετείχαν οι εξής μαθητές της Σχολής: Μιλτιάδης Βλάχος, Γιάννης Κουτσερής, Γεωργία Αντωνίου, Άκης Χριστοφορίδης, Μάγδα Βουβαλούδη, Στέλλα Εξαμιλιώτη, Ιουλία Τέντη, Αρμόνιο Αρετή Σερεμέτη
Στη χορωδία συμμετείχαν οι : Συμεών Σπύρου, Ιωακείμ Σερεμέτης, Γιώργος Πλάκας, Αλτίμ Βαγγέλη, Μιλτιάδης Βλάχος, Γιάννης Κουτσερής, Γεωργία Αντωνίου, Άκης Χριστοφορίδης, Μάγδα Βουβαλούδη, Στέλλα Εξαμιλιώτη, Ιουλία Τέντη και Αρετή Σερεμέτη.

Απονομή τιμητικής συμμετοχής

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων, δόθηκε στο Δ.Σ. του Συλλόγου, από τον εκπρόσωπο του “Lets Do It” στο Βόλο κ. Κώστα Βαϊτσαρά, το δίπλωμα της τιμητικής συμμετοχής, στην περυσινή ανοιξιάτικη δράση για τον καθαρισμό που έγινε από μαθητές και γονείς, του λόφου της Γορίτσας, ενώ δόθηκε η υπόσχεση για επανάληψη της συμμετοχής, τον ερχόμενο Απρίλιο.

Οι συμμετέχοντες συνοπτικά

Αξίζει να σημειωθεί, ότι περισσότερα από 110 άτομα, συμμετείχαν ως συνδιοργανωτές της μεγάλης αυτής γιορτής, αφού ήδη το δικό τους πρόγραμμα και δράσεις παρουσίασαν: Το «Ωδείο Βόλου και Νέας Αγχιάλου» της κας Βάσως Κεχαϊδου -Κορφιάτη με το πρωτοποριακό σχήμα «Γονείς και Παιδί» και τη συμμετοχή της Μουσικοπαιδαγωγού Καίτης Καραχάλιου, χορωδία και ορχήστρα με κιθάρες της «Σχολής Ελληνικής Μουσικής Παύλου Πλάκα», «Χορευτικά των Κοινωνικών Κέντρων του Δήμου Βόλου», σπουδαστές του Τμήματος Μαγειρικής Τέχνης του ΔΙΕΚ, σπουδαστές του τμήματος βοηθών βρεφονηπιοκόμων της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου, η Βολιώτισσα συγγραφέας Αθηνά Μπασιούκα, χορωδία με μαθητές του σχολείου μας, ενώ χρήσιμη σε κάθε περίπτωση αποδείχθηκε η συνδρομή αιρετών και υπηρεσιών του Δήμου Βόλου, αλλά και ιδιωτών που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμά του Δ.Σ. του σχολείου .

Χορηγοί, συμπαραστάτες & εθελοντές

Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς και τους εθελοντές, που βοήθησαν στην προετοιμασία, στη διάρκεια αλλά και μετά το τέλος της εκδήλωσης.   
Τα γλυκά για μία φορά, ήταν μια ευγενική χορηγία των εταιρειών «Καραλής Γεωργικά» και «Περιβαλλοντική Βόλου», οι χυμοί και τα αναψυκτικά της Coca Cola 3E, ζάχαρη, καφετιέρες κ.α. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γερμανόγλωσσων Μαγνησίας «Ιάσων», στολές της εταιρείας «Παιχνίδια Μπιντάκας», βιβλία των εκδοτικών εταιρειών ΨΥΧΟΓΙΟΣ, ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ και ΜΙΝΩΑΣ.
Καθοριστική αποδείχθηκε η βοήθεια και συμμετοχή των: Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Βόλου κ. Φώτης Λαμπρινίδης, προϊστάμενος Ηλεκτροφωτισμού Θεόδωρος Αγαθός, αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κοινωνικών Υπηρεσιών Απ. Παντσάς και ο προϊστάμενος του Δ. Βόλου Διονύσης Φαλαγκάρης, Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δ. Βόλου Σούλα Μπαρτζιώκα, Διευθυντής της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Βόλου κ. Ναπολέων Κολοβός, Διευθυντής του ΙΕΚ Δήμου Βόλου κ. Φίλιππος Καλογιάννης. 


Καθοριστική στη διεξαγωγή των δράσεων με διάφορους ρόλους, ήταν η συμμετοχή των: Θανάση Παπαδόπουλου, Χάρη Καρακατσούνη, Στέργιου Καλόγηρου, Δημήτρη Κατσούρα, Μαρίας και Ούλαφ Ζάξε, Ντραβάλια Φώτη, Χρήστου Καπουράνη, Κουκουβίνου Κώστα, Ευθυμίας Τσαντήλη, Αγγέλας Δοδοντζίδου, Ιφιγένειας Νάνου, Κώστα Αθανασίου, Χάρη Βούλγαρη, Σάββα Αϊδαλή, Δήμητρας Τσαντήλη, Ελένης Νταϊλιάνη, Δήμητρας Ιωαννίδη, Κατερίνας Κατσούρα, Κατερίνας Ναλμπάνη, Δώρας Πανάγου, Ανέστη Δαλούκα.
Σημειώνεται ότι σε όλους τους συμμετέχοντες, δόθηκαν αναμνηστικά δώρα, προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Χρόνια Πολλά και του χρόνου με ΥΓΕΙΑ 

Περισσότερες φωτογραφίες 

Από την προετοιμασία της εορτολιχουδο...αγοράς

Στιγμιότυπο από το χορευτικό των Κοινωνικών Κέντρων

Η χορωδία της Σχολής Μουσικής του κ. Π. Πλάκα

Από το εορταστικό ντεκόρ

Από τον εξωτερικό χώρο

Τη στιγμή της δημιουργίας των κουραμπιέδων!!!

Το όμορφο σκηνικό της αίθουσας εκδηλώσεων...

Η διανομή του ζεστού κρασιού

Γεμάτη σε κάθε εκδήλωση η αίθουσα των δράσεων

Τα παιδάκια είχαν τη δική τους συμμετοχή στη φάτνη...

Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι σποδάστριες της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ

Οι πρώτες δημιουργίες των παιδιών, είναι γεγονός!!!

Πολλές οι κούτες και οι σακούλες με ρούχα και παιχνίδια!!!

Ένα ακόμη από τα χορευτικά των Κοινωνικών Κέντρων του Δ. Βόλου

Με ενθουσιασμό παρακολουθούσαν γονείς και μαθητές τα χορευτικά

Επί τω έργω στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου